Blog

Acnemax One Night ( Sivilce Kremi )

ÜRÜNÜ SATIN ALMAK İÇİN RESME TIKLAYINIZ

Acnemax One Night(16.08.2013)

Acnemax One Night ın etkinlik testleri 6 profösör, 2 doçent ve 1 yardımcı doçentten oluşan etik kurulu nun onayı İle Türkiye nin En Büyük Üniversitesi tarafından yapılmıştır.


    Acnemax One Night ın etkinlik testleri 6 profösör, 2 doçen ve 1 yardımcı doçentten oluşan etik kurulu nun onayı İle Türkiye nin En Büyük Üniversitesi tarafından yapılmış olup, gönüllülerin %83,3 ünde 12 saat içerisinde belirgin iyileşmeler saptanmıştır. Acnemax One Nightın sorunlu bölge üzerine çok az miktarda uygulanması etkisini göstermesi için yeterlidir.

    Daha ilk dakikada sürülen bölge üzerindeki reaksiyonu fark edecek, saatler sonra sivilcenizin sönüp iyileşme sürecine girdiğine şahit olacaksınız.

    Şayet sık sık sivilce problemi yaşayan ve uzun süre onlarla yaşamak zorunda kalan biriyseniz, daha ilk denemenizden itibaren bu eşsiz formülü yanınızdan ayırmak istemeyerek, çantanızın, valizinizin, kısaca hayatınızın bir parçası haline getireceksiniz.

    Bu mucizeden yararlanmak, sizi rahatsız eden sivilcelerinizden inanamayacağınız kadar kısa süre içerisinde kurtulmak için tek yapmanız gereken Acnemax One Nighta sahip olmak.

 

Devamını oku

Google Kazançları Kitabı | İnternetten Nasıl Para Kazanırım?

 

ÜRÜNÜ SATIN ALMAK İÇİN BUTONA TIKLAYINIZ..

Google Kazançları Kitabı | İnternetten Nasıl Para Kazanırım?(05.02.2012)

Google Kazançları Kitabının sana sunacağı eğitim sayesinde Google Adwords hesabı ile internetten para kazanmayı öğreneceksin.

 

Yurtdışında konu olarak benzer e-kitaplar bulunsa da Google Kazançları Kitabı, anlatılan detaylar ve eğitim desteği ile fark yaratmıştır. Konunun uzmanı Musa Erdoğmuş; özel derslerle, maillerle ve yeniliklerin takibiyle hazırlanan güncellemelerle, sürekli ve düzenli olarak kitap kullanıcılarına destek sağlıyor.

Google Kazançları Kitabına sahip olduğunda, tam bir eğitim almış ve gelecekte sunulacak ileri tekniklere dahi hazır olacaksın. Tüm detayları ile Affiliate (satış ortaklığı) sisteminin öğretildiği Google Kazançlarında, başarıya nasıl ulaşacağın ilgili önemli bilgiler ve stratejiler de sunuluyor.

 Google Kazançları Kitabında Neler Var?

 . 5 Adımda Google Kazanç Başarı Formülü

. Yüksek Kar Marjlı Ürünlerin Kaynakları

 . Bilgi / Aksiyon Bölümleri

 . Para Kazandıracak Ürünleri

 .Seçme Kriterleri

 . Google AdWords Kampanya Yönetimi ve Test Yapma Metodları

 . Test Kampanya Maliyetlerini Nasıl Minimize Ederim?

 . Google Sistemini Genişletme Metodları

 . Adwors te Nasıl Hesap Açılır?

 . Etkili Adwords kampanyalarını nasıl oluşturursun?

 . Birçok Resimli Anlatım ve İzlenebilir Kolay Adımlar

 . Doğru Arama Terimlerini Seçmek

 . Test Kampanyası için gerekli süreyi öğreneceksin!

 . Başarılı bir Adwords Kampanyası için 5 ÖNEMLİ SIR!

 Bu temel konular ve çok daha fazlası kitap içeriğinde, ayrı ana başlıklar altında, ekran görüntüleri ile desteklenerek adım adım anlatılmaktadır. Kısacası; İnternetten nasıl para kazanırım? soruna en net yanıtı Google Kazançları kitabından alacaksın. Detaylı anlatımlar sayesinde kolaylıkla adımları takip edebilir ve hemen uygulayabilirsin. Tüm sorularına yanıt alabilirsin.

Google Kazançları Kitabı ile kazanmak için: Müşterilerle uğraşmana, bir ürünün sahibi olmana, bir ürünü satın almana, bir web siteye sahip olmana ya da yüklü bir sermaye yatırmana gerek yok. Sana öğretilecek metotlarla kendi işini kurup, düzenli olarak takibini yapabileceğin bir bilgisayar ve internet bağlantısı olması yeterli. İster ev hanımı ol, ister öğrenci ol, ister farklı bir işte çalışıyor ol. İster part-time iş olarak değerlendirip iyi bir ek gelir elde edersin, ister asıl işin olacak şekilde başlayıp, sürekli artan ve düzenli yüksek bir gelir kazanırsın.

 Google Kazançları ile sana sunulacak eğitim özel bir eğitimdir. Affiliate sitemini tam olarak anlayabilmek, Adwords hesabını düzgün ve etkin şekilde kullanabilmek, bilinçli hareket edebilmek, emeğinin karşılığını alabilmek için bu kitaba sahip olmalısın. İnternette boşa vakit harcamaktansa, günde 1-2 saat bu iş için vakit ayırıp, internetin asıl gücü affiliate sistemini kullanarak hep sahibi olmak istediğin işe ve güce ulaşmak senin elinde.

İnternette para kazanmaya başlamak için ilk tercihin Google Kazançları Kitabı olmalı. Kısa sürede kazanç elde ettiğinde, doğru yerden başladığını anlayacak; bunun yanı sıra pek çok sistemin de farkına varıp, mantığını kavrayacaksın.

ÜRÜNÜ SATIN ALMAK İÇİN BUTONA TIKLAYINIZ..

Devamını oku

NEDEN İNGİLİZCE KONUŞAMIYORUZ! Sesli Turbo İngilizce Kitapları, zaten baştan sona sesli tekrar mantığı üzerine inşa edilmiştir.

NEDEN İNGİLİZCE KONUŞAMIYORUZ!(12.12.2014)

Çoğumuz bir yabancı dili, sadece okuyarak, yazarak ve dinleyerek öğrenmeye çalışırız.

ÜRÜNÜ SATIN ALMAK İÇİN LÜTFEN RESME TIKLAYINIZ 


ÜRÜNÜ SATIN ALMAK İÇİN LÜTFEN RESME TIKLAYINIZ 

NEDEN İNGİLİZCE KONUŞAMIYORUZ!

 

Çoğumuz bir yabancı dili, sadece okuyarak, yazarak ve dinleyerek öğrenmeye çalışırız. Bu süreç sonunda sadece o dilin bilgisini öğrenmiş oluruz. Ancak pratik yeteneği kazanmak istiyorsak manasını anladığımız ve telaffuzunu duyduğumuz cümleleri sesli şekilde tekrar etmemiz gerekmektedir.

Eğer anladığımız ve duyduğumuz İngilizce cümleleri sesli tekrar ederek çalışırsak hem ingilizce bilgisine sahip olmuş oluruz hem de pratik yeteneği kazanmış oluruz.

Eğer bu özelliğe uygun bir eğitim seti arıyorsanız sesli Turbo İngilizce Kitaplarına mutlaka göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Çünkü Turbo İngilizce Kitapları sürekli sesli çalışmanızı sağlıyor. Turbo İngilizce Kitaplarında geçen her bir kelime ve cümleyi 2 aşamada 10 defa duyup, 10 defa sesli şekilde tekrar edeceksiniz.

Sesli Turbo İngilizce Kitapları hafızasına güvenmeyenlere yardımcı olur.İngilizce öğrenmek isteyen, fakat bu konuda kendisine az güvenen kişiler, hafızalarının zayıf olduğunu düşünürler. Zayıf hafızanın üstesinden gelmenin tek çaresi, bol bol tekrar yapmaktır. CTT destekli Sesli Turbo İngilizce Kitapları, zaten baştan sona sesli tekrar mantığı üzerine inşa edilmiştir. 

Sesli Turbo İngilizce Kitapları ile çalışanlar minimum zamanda maksimum sayıda kelime ve cümleyi sesli tekrarlamış olurlar. Şunu sakın aklınızdan çıkarmayın. Sesli tekrar bir dili konuşabilmenin en vazgeçilmez unsurudur. Ağzını oynatmadan, roman okur gibi ya da film izler gibi yabancı dili takip eden bir kişinin konuşma yeteneği kazanması imkansızdır. Bu yüzden Turbo İngilizce Programı tüm kelime ve cümleleri size sesli şekilde tekrarlattırır.

Ayrıca CTT destekli Turbo İngilizce Kitapları sayesinde inanılmaz derecede kolay ve hızlı bir çalışma metoduna sahip olacaksınız. 120 saat sonunda 1500 kelimenin her birini 2 aşamada 10 defa, ayrıca CTT sayesinde anladığınız 3500 farklı cümlenin her birini yine 2 aşamada 10 defa duyup, 10 defa sesli tekrarlayacaksınız. Böylece 120 saat sonunda 3500 çarpı 10 eşittir 35.000 İngilizce cümleyi hem duymuş hem de söylemiş olacaksınız. İşte bu sesli olarak söylediğiniz 35.000 İngilizce cümle, dilinizin çözülmesini sağlayacak ve pratik yeteneği kazanmış olacaksınız.

ÜRÜNÜ SATIN ALMAK İÇİN LÜTFEN RESME TIKLAYINIZ 

Devamını oku

Hiç İnternetten Çalışmayı Düşündünüz mü? Anket Doldur Para Kazan...

Anket Doldurarak İnternetten Para Kazanma &8211; Anket Doldur Para Kazan(29.07.2011)

Pek çok büyük firma yeni ürünlerini veya var olan ürünlerini test etmek ve potansiyel yeni müşterilerinin isteklerini araştırmak için çeşitli araştırmalar yapmaktadır. Bu araştırmaların en önemli kısmını ise anketler oluşturuyor.

Anket

Hiç İnternetten Çalışmayı Düşündünüz mü?

Pek çok büyük firma yeni ürünlerini veya var olan ürünlerini test etmek ve potansiyel yeni müşterilerinin isteklerini araştırmak için çeşitli araştırmalar yapmaktadır. Bu araştırmaların en önemli kısmını ise anketler oluşturuyor.

İnternet üzerinde yüzlerce anket sitesi bulunmaktadır. Bu siteler büyük firmaların kendilerine verdiği anketleri kendilerine üye olan insanlara gönderiyorlar.

Anket siteleri büyük firmalardan aldıkları bu anketleri size doldurtarak hem kendileri para kazanıyorlar hem de size para kazandırıyorlar.

Örneğin bir bilgisayar firması piyasaya yeni çıkaracağı bir modelle alakalı anket yaptırmak istiyor. Bu anketi 22-35 yaş arasında bilgisayarı olan ve en son 3 sene önce yeni bir bilgisayar alan 100.000 kişinin doldurmasını istiyor. Bu bilgileri anket sitelerinden birisine veriyor. Anket sitesi de kendisine kayıtlı olan ve bu özelliklerle uyuşan tüm üyelerine mail aracılığı ile bu anketi gönderiyor.

Bilgisayar firması ankete katılacak kişi başına 25$ bu firmaya ödeme yapıyor. Firmada üyelerine bu anket için 20$ ödeme yapıyor. Hem kendisi ankete katılan her bir üye başına 5$ kazanıyor hem de üyelerine 20$ para kazandırıyor.

Firmalar ödemeleri ne şekilde yapıyorlar?

Firmalar ödemeleri iki şekilde yapıyorlar. Çek ile adresinize postalıyorlar veya online ödeme sistemleriyle yapıyorlar. Online ödeme sisteminden kastımız Paypal ile yapılmasıdır. Anket firması gerekli ödeme tutarına ulaştığınız zaman ödemenizi paypal hesabınıza yapmaktadır. Eğer sizden kayıt olurken bir ödeme bilgisi istenmediyse daha sonra ödemeniz sitede gerekli tutara ulaştığı zaman istenecektir. Sizden paypal bilginiz istendiği zaman paypala kayıt olurken girdiğiniz e-posta adresini vermeniz yeterlidir. Sizin paypal hesap numaranız yada paypal kullanıcı adınız kayıt olurken girdiğiniz e-posta adresidir.

Firmalar ödemeleri ne zaman yapıyorlar?

Her firmanın bir alt ödeme limiti bulunmaktadır. 10$ paranız birikince ödeme yapan firmalarda var 25$ olunca yapanlar da var 100$ paranız birikince ödeme yapanlarda var.

Aylık ne kadar para kazanabilirim?

Bu konuda net bir rakam söylememiz zor. Çünkü sizin kaç firmaya kayıt olduğunuzu bilemeyiz. Fakat çok sayıda firmaya kayıt olup gelen anketleri düzenli bir şekilde doldurursanız düzenli ve sizi fazlasıyla tatmin edecek rakamları kazanmanız mümkün.

Bu İşi Yapabilmek İçin Neler Gerekli?

Bu iş için internet bağlantısı olan bir bilgisayarın elinizin altında bulunması gerekmektedir. Kayıt olacağınız firmalar sizin üye olurken girmiş olduğunuz bilgilerle uyuşan anketler oluştukça size mail atmakta ve bu anketleri doldurmanızı beklemektedir.

Ne kadar çok anket sitesine kayıt olursanız kazancınız o kadar fazla olacaktır. Dolduracağınız anketler için size ödeme yapmayı bekleyen yüzlerce firma vardır. Bu firmaların sitelerini isterseniz internetten siz kendiniz bulabilirsiniz. İsterseniz de bizim sistemimizi satın alarak toplu olarak hazırladığımız bu firmaların listesine sahip olabilirsiniz.

Peki Şimdi Ne Yapmamız Gerekli?

Bu işi yapabilmeniz için ortalama bir internet bilgisi sizin için yeterli olacaktır. Sırasıyla pek çok anket firmasına basit formlar vasıtasıyla kayıt olmalısınız. Kayıt olacağınız bu firmaları kendiniz internetten bulabileceğiniz gibi hazır listelerden de yararlanabilirsiniz. Bu konu üzerine hazırlanmış eğitimler bulunmaktadır. Şu anda Türkçe olarak sizlere önerebileceğim tek paket Anket Listesi Eğitim Paketidir.

Anket Listesi Eğitim Paketi içerisinde 89 sayfalık bir eğitim bulunmaktadır. Eğitim sayesinde bu işi yapabilmeniz için gerekli olan tüm bilgilere sahip oluyorsunuz ve eğitimin yanında sizlere 4 tane hediye veriyorlar. Bu hediyelerden en önemlisi 200 tane anket firmasının web sayfasının adresleri. Sizin belkide aylarınızı alacak bir çalışma sonucu elde edeceğiniz firma adresleri tek seferde size sunulmaktadır. Bunun yanında FarmVille Sırları isimli bir e-kitap, İnternetten para kazanma başlangıç e-kitabı ve eğitim paketinin gelecekteki tüm güncellemeleri. Yani bir sefer bu eğitim paketini aldığınız zaman o tarihten sonraki tüm yenilik ve güncellemelerde sizin oluyor.

Anket

Devamını oku

ULTRA HIZLI ZAYIFLAMA 3 Adım Metodu...

ÜRÜNE ULAŞMAK İÇİN LÜTFEN RESME TIKLAYINIZ

ÜRÜNE ULAŞMAK İÇİN LÜTFEN RESME TIKLAYINIZ

Neden Zayıflayamıyorsunuz? Nasıl Zayıflayacağınızı Biliyor Musunuz?(02.10.2015)

Çevrenizde çok uğraştığı ve bir sürü para harcadığı halde kilo veremeyen insanlar görürsünüz. Çok çalışırlar ama göbekleri olduğu gibi durur. Bu insanların neden bir türlü zayıflayamadığını biliyor musunuz? Peki ya siz nasıl zayıflardınız?

 

Aslında her insan fazla kilolarından kurtulup fit bir görünüme kavuşabilir. Ama birçok insan bunu başaramıyor ve kocaman göbeklerini kendi kaderleri sanıyor. Çocukluğundan beri şişman olan birçok insan ömrünün tamamını şişman olarak geçiriyor. Bu insanlar nerede yanlış yapıyor? Bunu bilmelisiniz ki siz de zayıflarken aynı hataları yapıp başarısız olmayın. Bu zayıflayamıyorlar çünkü:

 

  • Şişman olmayı kaderleri zannediyorlar ve bu yüzden kilo vermek için bir adım atmıyorlar.
  • Azimle çalışıp kilo vermeyi ve fit bir görünüme kavuşmayı başaran insanları görüyorlar ancak kendilerinin de bunu başarabileceklerini düşünmüyorlar.
  • Kilo vermelerinin; doğru egzersiz, doğru beslenme ve doğru dinlenme ile aslında hiç zor olmadığının, bu üç faktör bir araya gelmediğinde ise çok zor olacağının farkında değiller. (3 Adım Metodu)
  • Yemek yiyerek zayıflayın, çay içerek yağ yakın, ayda 30 kilo verin gibi insanlara para tuzağı olan ve bilimsel hiçbir açıklaması olmayan diyet programlarına para ödeyip başarısız oluyorlar.
  • 3-5 haftada karın kasları yapılabileceğini iddia eden antrenman programları gibi dümenlere para harcıyorlar.
  • Spor salonuna yazılıp, salon hocalarının verdikleri bilgisizce veya sadece para kazanmak için hazırlanmış işe yaramaz programları haftalarca takip ediyorlar.
  • Kilo vermek için diyet veya egzersiz programlarını moda ve güzellik dergilerinde arıyorlar.
  • Bir beslenme programını takip ediyorlar ama egzersiz yapmıyorlar.
  • Bir egzersiz programını takip ediyorlar ama beslenmelerine dikkat etmiyorlar.
  • Kilo vermek istiyorlar, ama araştırma yapmadan önlerine çıkan programlara umut bağlıyorlar. Kalorinin bile ne olduğunu bilmiyorlar. Dolayısıyla kandırılıyorlar.

İnsanların kilo vermelerine engel olan bunun gibi onlarca sebep sayılabilir. Siz bu hatalara düşmeyin. Zayıflamanın formülü basittir: beslenme, egzersiz ve uyku. Bu üçünü aynı anda kaliteli programlarla ve ne yaptığınızı bilerek uygularsanız istediğiniz kadar şişman olun kısa sürede fit bir görünüme kavuşursunuz. 

Biz, sizi en hızlı şekilde zayıflatacak olan bu 3 faktöre 3 Adım Metodu adını verdik. Bu metodu da derli toplu bir şekilde anlatarak kitap haline getirdik. Bu kitapta zayıflamayla ilgili her şeyi bulacaksınız. İçinde sizi en hızlı zayıflatacak beslenme, egzersiz ve uyku planları var. Programı tamamen evde yapabileceğiniz ve hiçbir ekstra ekipman veya ilaç gerektirmeyecek şekilde hazırladık. Size de sadece uygulayıp olumlu sonuçlarını görmek kalıyor.

ÜRÜNE ULAŞMAK İÇİN LÜTFEN RESME TIKLAYINIZ

Devamını oku

60 TL ve üzeri alışverişlerde 10 TL indirim kuponu ( AF64RA )(08.05.2013)

KAMPANYAYA ULAŞMAK İÇİN LÜTFEN RESME TIKLAYINIZ

KAMPANYAYA ULAŞMAK İÇİN LÜTFEN RESME TIKLAYINIZ

 

60 TL ve üzeri alışverişlerde 10 TL indirim kuponu ( AF64RA )(08.05.2013)

( 16 Nisan-16 Mayıs2013 tarihleri arasında geçerli, tek kullanımlık)

 

2003 yılında pazara girerek 2004 yılında mağazacılıkla ilgili çalışmalara başlayan DeFacto başından itibaren gerek logosu gerek renkleriyle Akdenizli bir marka olma fikri ile yola çıktı. Kendisini Akdeniz modasının Dünyada ve Türkiye deki öncü markası olarak konumlandıran DeFacto, Türkiye nin hazır giyim perakendeciliği alanında faaliyet gösteren en büyük markalarından biri haline gelmiş bulunuyor.

 DeFacto günlük hayatın yanında iş hayatında da kullanılan şık ve rahat tasarımlarıyla Akdeniz insanının rahatlığı ön planda olan yaşam tarzına hitap ediyor. Defacto kaliteli insan kaynağına verdiği önem ve benimsediği koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesi ile Türkiyenin dünyadaki saygın bir markası olma hedefiyle her geçen gün pazar payını artırıyor. Modayı uygun fiyata satma politikası ile olduğu kadar yaygınlığı ile de rahat ulaşılabilir bir marka olma özelliği taşıyan DeFacto 2003 yılında çıktığı marka yolculuğunda bugün emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor... 

KAMPANYAYA ULAŞMAK İÇİN LÜTFEN RESME TIKLAYINIZ

Devamını oku

SEO Efendisi nden Dev Kampanya(24.01.2012)

 

SEO Efendisi nden Dev Kampanya(24.01.2012)

SEO Efendisi, sektörde 3. yılını doldurması sebebiyle dev bir kampanya düzenledi. SEO Efendisi kitabını 25.01.2012 – 25.04.2012 tarihleri arasında satın alan üyelerimiz arasında yapılacak çekilişte aşağıdaki hediyeler dağıtılacaktır.

 

3 Kişiye: Hediye 490 TL Değerindeki 1 aylık SEO – Eticaret Danışmanlığı Hizmeti.

4 Kişiye: Hediye Fujifilm C20 Fotoğraf Makinası

10 Kişiye: Hediye 1 Yıllık Alan Adı Tescili.

20 Kişiye: Hediye Logo Tasarımı.

40 Kişiye: Hediye 1 Yıllık Hosting.

Kampanya ya katılabilmek için www.seoefendisi.com adresinden belirtilen tarih aralığında seo efendisi kitabını satın almak gerekmektedir. 30.04.2012 tarihinde İzmir Karşıyaka 3. Noteri huzurunda yapılacak çekiliş ile kazananlar belirlenecek ve aynı gün www.seoefendisi.com sitesinde duyurulacaktır.

SEO Nedir?

SEO, Arama Motoru Optimizasyonu nun İngilizcede ki karşılığı olan Search Engine Optimisation kelimelerinin baş harflerinden oluşan kısaltmanın adıdır. Google, Yahoo ve Bing gibi arama motorlarında, istediğiniz hedef anahtar kelime sorgularında web sitenizin üst sıralara çıkabilmesi için yapılması gereken işlemlerin bütününün oluşturduğu disipline SEO denir. Günümüzde en popüler arama motorlarından bir tanesi olan Google söz konusu olduğunda, normal iş hayatında geçerli olan bütün prensipler seo için de geçerlidir. Sürdürülebilirlik, istikrar ve güven bu prensiplerden birkaç tanesidir. SEO işlemleri temel olarak site içi optimizasyon ve site dışı popülerleşme işlemleri olarak iki gruba ayrılabilir.

SEO Efendisi Nedir?

SEO Efendisi, arama motoru optimizasyonu ve internet pazarlaması konularında reklam ve bilişim sektörü çalışanlarını eğitmek amacıyla hazırlanmış 2009 yılında yayınlanmış ve defalarca Best Seller listesine girmiş bir e-kitaptır. Sürekli güncellenen bir yapıya sahip olan Seo Efendisi sayesinde en yeni seo teknikleri hakkında anında bilginiz olur. Seo Efendisi nin 2012 güncellemesi yapılmış ve daha önce kitabımızı satın alan binlerce üyemize gönderilmiştir. Kitabımız reklamcılık, bilişim ve pazarlama alanlarında çalışan her profesyonele hitap ettiği gibi, kendi sitelerinin seo sunu yapmayı düşünen amatörlere de hitap etmektedir. Bir seo uzmanı ile çalışmayı düşünüyorsanız dahi, kitabımıza sahip olmanız, çalıştığınız kişilerin yaptığı işlemler hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlayacak ve size çok büyük faydalar sağlayacaktır.

 

Devamını oku

Yeşil Kahve Çekirdeği

 

 

Yeşil Kahve Çekirdeği(25.02.2015)

çinde bulunan aminoasitler sayesinde vücudumuza protein desteğide sağlamış olur. Yağ yakımına önemli düzeyde yardımcı olan yemyeşil kahvemiz pek çok anlamda vücudumıuza takviye sağlarken enerji yükselmesinede yardımcı olur

      

Yeşil Kahve Faydaları ve Özellikleri

İçinde bulunan aminoasitler sayesinde vücudumuza protein desteği de sağlamış olur. Yağ ve kalori yakımını hızlandırır ve zayıflatır ve kilo vermeyi sağlar. Enerji verir yorgunluğa ve halsizliğe iyi gelir, bu sayede kendinizi çok dinçte ve formda hissedersiniz.Şeker hastalığı riskini azaltır ve hipertansiyon hastaları üzerinde iyileştirici etkisi vardı. Türk kahvesi uzmanların tavsiyesine göre günde 2 kez içilmesi tavsiye edilen bir gıda türüdür. Yeşil kahve şimdiden zayıflamak için temel içeceklerimiz arasında yerini almaya başladı.

Yeşil Kahve Çekirdeği

Yeşil kahve, kökboyasıgiller Rubiaceae familyasının Coffea cinsinden 5 metreye kadar büyüyebilen bir ağaçtır. Brezilya nın bourbon santos bölgesinde özel üretimi olan yeşil kahve çekirdeği choloragonic asiti yüksek oranda içermesi nedeniyle karaciğerin düzenli çalışmasına yardımcı olur. Normal kahve gibi kavrulmadığı için iyileştirici özelliğini kaybetmemiştir. Extre edilip çekilerek sizlerin kullanımına sunulmuştur diğer diyet hapları gibi sizlere kullanırken zararlı yan etkiler bırakmaz, aksine iyileştirici ozelliğiyle metabolizmanıza ve sağlığınıza daha faydalıdır. YEŞİL KAHVE nin en büyük özelliğiyse kemik ağrılarına ve halsizliğe iyi geldiği gibi sizi devamlı dinç tutar ve gün içindeki yorgunluğunuzu almış olur ,mümkünse yeşil kahvenin telvesini de yemenizi öneririz

Yeşil Kahve Çekirdeği Kullananlar

Sayfamızın altında yeşil kahve kullananlar ve yeşil kahve yorumları ile ilgili paylaşımları da okuyabilirsiniz. Yeşil Kahve Kullanan pek çok müşterimiz yeniden sipariş vererek üründen memnun kaldıklarını ifade etmektedirler. Uzmanlar Yeşil kahvenin sabah bir adet ve akşam da bir defa olmak üzere günlük maksimum iki defa olarak kullanılması gerektiğini söylemektedir. Ayrıca bu kullanım süresince tam zayıflama etkisinin görülebilmesi için de tamamen düzenli bir şekilde kullanılması oldukça önemlidir. Bu nedenle ilk günden itibaren saat kontrolü yaparak diğer günlerde de bu doğrultuda yeşil kahve tüketilmesi tavsiye ediyoruz

Yeşil Kahve Nasıl Kullanılır

Yeşil kahve nasıl içilir biliyoruz bunu merak ediyorsunuz .Yeşil kahvenizi cezveye koyun. Kısık ateşte bir müddet pişirin. Piştikçe kokusunu verecektir. Taşırmamaya dikkat edin ve çok uzun süre ateşte tutmayın. Yeşil kahve çekirdeği çok etkili bir kahve olduğu için günde 2 defadan fazla içmeyin. Çok etkili bir zayıflatıcıdır. Günde iki defa yemeklerden 1 saat önce içmenizi öneriyoruz.Tadı normal kahveden farklıdır ve sağlık açısından çok faydalıdır, uzmanlara göre tam olumlu bir sonuç almak istiyorsanız 3 lü seti şiddetle öneriyoruz.

Yeşil Kahve Çekirdeği Nerede Satılır

Yeşil kahve çekirdeği nereden bulabilirim diye düşünüyorsanız en güvenilir ve en doğru adrese geldiniz demektir. Size yeşil kahve çekirdeği satın almanız için en uygun fiyatı sunuyoruz. Yeşil kahveyi nasıl alabilirim diye düşünmenize gerek kalmadı, kapıda nakit veya kredi kartı ödeme imkanıyla yeşil kahve çekirdeğini ayağınıza kadar getiriyoruz

 

 

Devamını oku