BronzeX2 180 dakikada bronzlaşın...

 

BronzeX2 Nedir?

Yazın bronzlaşabilmek için saatlerce hatta günlerce güneş altında yatmaktan bunalanlardan mısınız? Tatile çıktığınızda kısıtlı olan sürenizi güneş yanıklarıyla, güneş lekeleriyle ve soyulma problemleriyle mi geçiriyorsunuz?

 

BronzeX2 Nedir?

Yazın bronzlaşabilmek için saatlerce hatta günlerce güneş altında yatmaktan bunalanlardan mısınız? Tatile çıktığınızda kısıtlı olan sürenizi güneş yanıklarıyla, güneş lekeleriyle ve soyulma problemleriyle mi geçiriyorsunuz? Her sene bir kaç gün güneşlenme şansı bulup asla yeterince bronzlaşamayanlardan mısınız?

İşte tam da size göre bir güneş yağı; Bronze X2

Herkesin istediği ettiği tek şey uzun bir yaz tatilinin sonunda bronz bir tene sahip olabilmek. Bronz bir ten sizi daha fit, daha ince ve zarif gösterir. Giydikleriniz daha çok yakışır, takılarınız, aksesuarlarınız adeta üzerinizde ışıldar. Ancak bronz bir tene sahip olmak için saatlerce, hatta haftalarca güneşin altında yatmak gerekebilir. Ayrıca güzellik uğruna verdiğiniz bu mücadele herzaman başarıyla da sonuçlanmaz. Güneşin altında haşlanabilir, ciddi yanıklar oluşabilir, acı çekebilirsiniz ve kolay kolay kurtulamayacağınız güneş lekelerine maruz kalabilirsiniz.

Bronze X2 ile Yalnızca Bir Günde Bronzlaşın;

BronzeX2 ile sadece bir günde haftalarca tatil yapmışçasına mükemmel bir bronz bir tene kavuşabilirsiniz. Üstelik güneşin en zararlı olduğu öğlen saatlerinde güneşin altında kavrulmadan. Yalnızca sabah ve akşam güneşinde 90 ar dakika güneşlenerek. Artık acı çekmeden, zahmete girmeden bir gün içerisinde bronzlaşın, daha fit daha ince ve daha güzel görünün.

 
BronzeX2 nin Diğer Güneş Ürünlerinden Farkı Nedir? * BronzeX2 ile yanlızca bir günde haftalarca güneşlenmiş gibi bronzlaşabilirsiniz. * Eşsiz ve yoğun bir kokuya sahiptir. * Kızarıklık aşamasını en aza indirerek beyaz tenden bronz bir tene direkt geçiş yapmanızı sağlar * İçeriğinde bulunan mentol ve okaliptus sayesinde güneş altında dahi serinlemenizi sağlar * Güneşin cildinize vereceği zararları en aza indirgemek için formule edilmiştir. * Denizde veya havuzda sudan çıktıktan sonra etkisini kaybetmez, suya dayanıklıdır. * Bronze X2 nin içeriğindeki vitaminler cildinizin kurumasını, matlaşmasını ve soyulmasını engeller. * Kısa süreli kullanımlarda dahi eşsiz güzellikteki parlak ve bronz bir tene kavuşabilirsiniz.
  
YORUMLAR

Deniz(26.07.2013)

Yaklaşık 1 ay önce almıştım. gerçekten de 1 günde bronzlaşıyosun.şimdi bi tane daha sipariş ettim

Esra Aydın(26.07.2013)

Ben aslıda çokta inanmıyarak aldım. Ama çok memnun kaldım kısa bi sürede hem çok tatlı bir rengim oldu hemde canım hiç yanmıyor.