DEPİ KÜR TÜY DÖKÜCÜ KREM

DEPİ KÜR(25.07.2013)

Depi kür,Kıllanma sorunu her geçen gün toplumu giderek etkileyen ve bu sorunu yaşayanları toplum içine çıkmaktan alıkoyan bir sorundur.

SİPARİŞ VERMEK İÇİN LÜTFEN RESME TIKLAYINIZ....TEŞEKKÜRLER....

DEPİ KÜR

 

Depi kür,Kıllanma sorunu her geçen gün toplumu giderek etkileyen ve bu sorunu yaşayanları toplum içine çıkmaktan alıkoyan bir sorundur. Kıllanmaya neden olan etkenler arasında ağda yapmak, epilasyon aleti kullanmak, jilet ve cımbız ile tüylere müdahale etmek de vardır. Bu tür aletlerle müdahale edilen tüyler zamanla kalınlaşarak kıl halini almaktadır.

Kıllanma sorunu yanlış müdahale edilen tüylerin sıklaşıp kalınlaşarak istenmeyen bölgeleri kaplaması nedeniyle ortaya çıkmaktadır. Kıllanmaya neden olan birçok etken olsa da artık kıllarla birlikte yaşamak zorunda bırakmayan tüy yok edici krem var. Tüylere eski usuldeki cımbız, jilet, epilasyon aleti veya ağda ile müdahaleye gerek bırakmadan tamamen vücudunuzdan atmaya yarayan tüy yok edici sayesinde kaymak gibi bir cilde sahip olabilirsiniz.

 İstenmeyen kılların vücudunuzu ele geçirmesine izin vermeyin. Özellikle erkeklerin sırt bölgesinde çıkan kıllardan dolayı rahatsız oldukları bilinen bir gerçektir. Çok az olan istisnalar hariç kıllı erkek seven kadın yoktur. Metroseksüelliğin gittikçe yayıldığı ve erkeklerin de epilasyon yaptırdığı şu dönemlerde hala kıllı olmaya özen göstermek saçmalık gibi geliyor.

Kıllanma sorunu tüy yok edici krem sayesinde acı çekmeden, ciltte tahrişe neden olmadan ve çok büyük uğraşlar yaşamadan ortadan kalkmaktadır. Erkeklerin yanak üstlerinde çıkan sert kılları ve kaş aralarını da yok eden ve tekrar kıl çıkmasını engelleyen tüy yok edici krem pürüzsüz bir cilt vaat etmektedir.